Feriecenter Samsø, værelser

Adresse: Stensbjergvej 6, Kolby, 8305 Samsø
(Vis kort)
Område:

Hotel | På den sydlige del af Samsø ligger det hyggelige Feriecenter. Feriecentret ligger, med kun 2 km. til skov og strand og udsigt til kornmarker, placeret på et af de mest naturskønne steder i hjertet af Danmark. Alle vore lyse og venlige værelser har eget bad/toilet.

Feriecenter Samsø har overnatningsmuligheder til enhver smag..
De maglige, de ’modige’ og de ’vilde’...

Alle vore lyse og venlige værelser har eget bad/toilet. Der er endvidere en lille gårdhave med havemøbler til hvert værelse. Alle værelser har TV og opkobling til trådløst internet.

Vores fælleskøkken har alt hvad der skal bruges til madlavning. Køleskab, miniovn, mikrobølgeovn og komfur. Der er også gryder, skåle og diverse køkkenredskaber, tallerkner og bestik. Medbring selv viskestykker og karklud.


Ved overnatning på Stensbjerggård Feriecenter er der fri adgang til
Swimmingpool og sauna (1. juni-1. september), BMXbane, Mooncars, Legeplads, Hoppepuder, Miniklatrevæg, Familie-opgaveløb, Beachvolley og Kæmpebrætspil

Ønsker I at benytte Feriecentrets øvrige aktiviteter kan dette arrangeres mod et mindre beløb.

GPS-bogstavjagt
Petanque
Minigolf
Fodboldgolf
Krolf
Discgolf
Klatring
Bueskydning
- og mange flere

Lad Feriecenter Samsø pakke din madkurv, lej en cykel og udforsk den dejlige samske natur.

Lignende overnatning

Camping og Feriecenter Samsø

På den sydlige del af Samsø ligger det hyggelige Feriecenter/camping. Campingpladsen ligger, med kun 2 km. til skov og strand og udsigt til kornmarker, placeret på et af de mest naturskønne steder i hjertet af Danmark. Pladsen ligger skønt placeret i fred og ro med udsigter til marker og Kolby mølle.

Ballen Strandcamping

Ballen Strandcamping har en dejlig naturgrund helt uden nummererede pladser - kun et stenkast fra vandet. De fleste pladser har havudsigt. Du kan selv gå rundt og finde lige nøjagtig din foretrukne plads.

Sælvigbugtens Camping

Sælvigbugtens camping er en hyggelig familievenlig plads, hvor en afslappet atmosfære og naturen er i centrum. Pladsen er opdelt i flere afdelinger med hyggekroge mellem masser af beplantning eller lidt større områder, hvor der altid er højt til himlen - I kan frit vælge.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser