Hotel Pepita

Adresse: Langebjergvej 1, 3770 Allinge  Vis kort
Område: Allinge

Hotel | På Hotel Pepita finder du masser af venlighed, hygge og varme og ikke mindst masser af gammeldags charme.
Hotellet er beliggende i Sandvig, det foretrukne feriecentrum på Nordbornholm.

Hotel Pepitas hovedbygning stammer fra det 16. århundrede, hvor den blev opført i den traditionelle bindingsværksstil, der er typisk for Bornholm.
Hotellet har gennemgået en nænsom renovering, men emmer stadig af nostalgi og masser af hjemlig hygge.
Alle værelser har eget bad og toilet, dusch, hårtørrer samt svaleskab og safeboks. Desuden skriveplads og siddegruppe. Værelserne ligger i stueplan og på 1. sal.
Der er værelser med og uden havudsigt, ligesom nogen af værelserne har en lille privat terrasse.
Da flere af hotellets værelser ligger i stueetagen med ingen eller kun få trappetrin, er hotellet som helhed delvist velegnet til personer med gangbesvær eller brugere af kørestol.
I hotellets hyggelige restaurant med havudsigt serveres morgenmad og i den lille aften restaurant kan man få
god gedigen dansk mad, serveret med omhu og sans for detaljer.
Aften restauranten har åbent fra medio maj til medio september.
Vi gør venligst opmærksom på at hotellets fællesarealer, restaurant og værelser er røgfrie
I Hotellets have med plæne og klippeparti og den næsten lukkede gårdhave er der rig mulighed for at nyde de mange bornholmske solskinstimer.
Hotellet har desuden en hyggelig lille opholdsstue samt moderne mødelokale i underetagen. Egen P-plads.
Bybilledet præges af smalle gader og gamle bindingsværkshuse. Der er knap 2 km til Allinge, som har flere spændende forretninger & restauranter.
Den naturskønne Hammerknude med krystalklare søer og lyng arealer, det fantastiske nedlagte hammerstenbrud og det gamle Salomons kapel ligger kun et stenkast fra hotellet. Fra Hammerhavn kan man sejle med turbåde og se Løvehovederne og Hammershusruiner fra søsiden. Danmarks længste svævebane over opalsøen ligger ligeledes tæt på hotellet og Sandvigbugten med badebro og skøn sandstrand tre minutter fra hotellet.

Det er tilladt at medbringe hund på hotellet (1 hund pr. værelse, ej værelse med havudsigt). Dog skal dette aftales med hotellet inden- eller under booking. Gebyr for at medtage hund er DKK 450,00 som afregnes direkte til hotellet.

Lignende overnatning

Hotel Sandvig Havn

Hotel Sandvig Havn er et hyggeligt badehotel beliggende lige ud mod den lille fiske- og lystbådehavn i Sandvig. Kun 200 meter fra hotellet ligger den dejlige Sandvig badestrand og naturparken Hammerknuden med Hammershus, nordens største borgruin, tårnende på klippen.

Nordliv Bornholm

NORDLIV er et lille feriested beliggende på Bornholms vestkyst med havudsigt og solnedgang.

Hasle Camping

Hasle Camping er beliggende i et område med store natur oplevelser, tæt ved badestrand, byen, silderøgerierne, og hyggeligt havnebad med udsprings-vipper, sauna, og cafeer. Oplev Hasle vandland, det perfekte vandland for børn og voksne, fyldt med vandsjov og oplevelser i tropiske omgivelser Pladsen ligger pragtfuldt på Bornholms Vestkyst med havudsigt og flotte solnedgange.

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser