Ballen Strandcamping

Adresse: Strandskoven 7, 8305 Samsø  Vis kort
Område: Ballen

Campingplads | Ballen Strandcamping har en dejlig naturgrund helt uden nummererede pladser - kun et stenkast fra vandet. De fleste pladser har havudsigt. Du kan selv gå rundt og finde lige nøjagtig din foretrukne plads.

Selve pladsen ligger som en naturlig del af landskabet mellem store træer og bakker. Her er hyggelige pladser til både campingvogne og autocampere. I 2014 har vi bygget helt nye servicebygninger med bl. a. separate toiletter og dejlige familiebaderum.

På pladsen findes også: Salg af morgenbrød, vaskeri, puslerum, køkken, udendørs grill, fiskerenseplads, opholdsstue m. TV og WI-FI, cykeludlejning, minigolf, dyrefold, legepladser og fodboldbane.

Ballen Strandcamping ligger kun 1,5 km fra Ballen havn hvor der er et hyggeligt havnemiljø med mange gode restauranter og butikker.

Hunde er velkomne med på ferie, hvis de holdes i snor og luftes udenfor pladsens område.
Vær særlig opmærksom på, at rejser du fra Jylland til Samsø kl. 22:00 og hjem kl. 05:45 gælder særlige forhold omkring ankomst/afrejse fra campingpladsen.
Alle der overnatter på en campingplads i Danmark skal have et campingpas. Du kan få lavet passet ved ankomst eller bestille direkte hos Campingrådet.

Se bemærkning på din voucher til campingpladsen eller se her; http://www.ballenstrandcamping.dk/sen/

Lignende overnatning

Sælvigbugtens Camping

Sælvigbugtens camping er en hyggelig familievenlig plads, hvor en afslappet atmosfære og naturen er i centrum. Pladsen er opdelt i flere afdelinger med hyggekroge mellem masser af beplantning eller lidt større områder, hvor der altid er højt til himlen - I kan frit vælge.

Sælvigbugtens Camping (værelser)

Sælvigbugtens camping er en udpræget famileplads, med plads til alle, beliggende lige midt i Samsø`s storslået natur. Bakken Lille Vorbjerg, som altid er god for en herlig solnedgang fra toppen, ligger midt på pladsen. Som en vifte ud fra bakken ligger pladsens 20 velindrettede og hyggelige hytter og centralt placeret ligger facilitetsbygningerne. Værelserne på 1. sal af hovedbygningen har som en herlig bonus udsigt over Sælvigbugten.

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser