Ballen Strandcamping

Adresse: Strandskoven 7, 8305 Samsø  Vis kort
Område: Ballen

Campingplads | Ballen Strandcamping har en dejlig naturgrund helt uden nummererede pladser - kun et stenkast fra vandet. De fleste pladser har havudsigt. Du kan selv gå rundt og finde lige nøjagtig din foretrukne plads.

Selve pladsen ligger som en naturlig del af landskabet mellem store træer og bakker. Her er hyggelige pladser til både campingvogne og autocampere. I 2014 har vi bygget helt nye servicebygninger med bl. a. separate toiletter og dejlige familiebaderum.

På pladsen findes også: Salg af morgenbrød, vaskeri, puslerum, køkken, udendørs grill, fiskerenseplads, opholdsstue m. TV og WI-FI, cykeludlejning, minigolf, dyrefold, legepladser og fodboldbane.

Ballen Strandcamping ligger kun 1,5 km fra Ballen havn hvor der er et hyggeligt havnemiljø med mange gode restauranter og butikker.

Hunde er velkomne med på ferie, hvis de holdes i snor og luftes udenfor pladsens område.
Vær særlig opmærksom på, at rejser du fra Jylland til Samsø kl. 22:00 og hjem kl. 05:45 gælder særlige forhold omkring ankomst/afrejse fra campingpladsen.
Alle der overnatter på en campingplads i Danmark skal have et campingpas. Du kan få lavet passet ved ankomst eller bestille direkte hos Campingrådet.

Se bemærkning på din voucher til campingpladsen eller se her; http://www.ballenstrandcamping.dk/sen/

Lignende overnatning

Camping og Feriecenter Samsø

På den sydlige del af Samsø ligger det hyggelige Feriecenter/camping. Campingpladsen ligger, med kun 2 km. til skov og strand og udsigt til kornmarker, placeret på et af de mest naturskønne steder i hjertet af Danmark. Pladsen ligger skønt placeret i fred og ro med udsigter til marker og Kolby mølle.

Feriecenter Samsø, værelser

På den sydlige del af Samsø ligger det hyggelige Feriecenter. Feriecentret ligger, med kun 2 km. til skov og strand og udsigt til kornmarker, placeret på et af de mest naturskønne steder i hjertet af Danmark. Alle vore lyse og venlige værelser har eget bad/toilet.

Sælvigbugtens Camping

Sælvigbugtens camping er en hyggelig familievenlig plads, hvor en afslappet atmosfære og naturen er i centrum. Pladsen er opdelt i flere afdelinger med hyggekroge mellem masser af beplantning eller lidt større områder, hvor der altid er højt til himlen - I kan frit vælge.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

De bedste tilbud lige nu