Nexø Hostel

Adresse: Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø
(Vis kort)
Område: Nexø

Vandrerhjem | Flot og helt nyrenoveret stor ejendom indrettet i en tidligere møbelfabrik centralt men roligt beliggende i udkanten af Nexø by.

Ejendommen huser en række små erhvervslejemål, uddannelsesinstitutioner med mere. Ejendommen har en dejlig stor fælles gårdhave. 2. sal på den ene fløj er indrettet med 7 lyse 2 personers værelser og 2 4 personers værelser. Fløjen er indrettet med 1 badeværelse for hver 2 værelser. På gangen findes et stort opholdsrum med fælles tekøkken, spiseplads, sofaarrangement og TV.

Måltider kan tilberedes i de to hostel køkkener og nydes ind eller udenfor i gårdhaven.
Et ophold på Nexø Hostel inkluderer altid WIFI og sengelinned og håndklæder

Morgenmad er ikke inkluderet og der kan ikke tilkøbes morgenmad på Nexø Hostel.

Lignende overnatning

Nexø Camping

Med unik udsigt ud over Østersøen, indsejlingen til Nexø Havn, er Nexø Camping den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie ved havet, Stenbruds søerne, skov og eng.

Dueodde Familiecamping & Hostel (værelser)

Dueodde Familiecamping & Hostel ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Pladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter. Vandrerhjemmet har dejlige familieværelser med eget bad og toilet.

Dueodde Familiecamping & Hostel

Campingpladsen ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Campingpladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser