Rødgaard Camping

Adresse: Kirkevejen 13, Rindby Strand, 6720 Fanø  Vis kort
Område: Fanø

Campingplads | Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.

Vores pladser er store med gode læ forhold, som giver mulighed for intimitet og hygge på de enkelte enheder.

Rødgaard Camping har top moderne servicebygninger der er indrettet med store familietoiletter, babyrum og aflåselige vaskekabiner.

På pladsen er der to campingkøkkener. I servicebygningen er der et lille køkken. Udenfor er der indrettet borde og bænke, så I kan nyde Jeres mad i det fri. Det store nye køkken er indrettet med to indendørs spisepladser til 8 personer. Her er der mulighed for at hygge sig med mad og et glas vin.

Axel's Kitchen ligger på camping pladsen og holder åbent i højsæsonen. Nyd maden på vores terrasse eller tag den med hjem. Tirsdag i juli måned slår vi dørene op for vores populære fiskebuffet – husk altid at bestille bord, da der er rift om pladserne.Til børn findes der et separat menukort og et indendørs legeland, så en middag hos os er altid et hit for børnene.

I forbindelse med restaurant Axel har vi også et lille bageri, her tilbyder vi rundstykker, dagens aviser og et lille udvalg af produkter til morgenmaden.

Campingferien skal også være børnenes ferie. Vi har minigolfbane, grillplads til snobrød, indendørs- og udendørs legeplads, trampoliner og hoppepuder i lange baner. Bliver det for hektisk på legepladsen ligger en af Danmarks mest børnevenlige strande kun 900m væk.

Campingpladsen har adgang til trådløst internet på hele pladsen som kan benyttes mod betaling.

Glade gæster er vores primære fokus – vi hilser både nye og gamle velkommen!


Vi henviser til Rødgaard Camping´s udlejningsregler for Fortrydelsesret og refusion;
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
• Hvis du annullerer mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK. 400,-.
• Hvis du annullerer mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne 50 % af lejemålets samlede pris.
• Hvis du annullerer mindre end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne lejemålets fulde pris.
• Fraflytter lejeren inden udløbet af lejemålet, kan der ikke gøres krav på nogen form for tilbagebetaling.
• Såfremt udlejer genudlejer det lejede indenfor det annullerede lejemåls varighed, vil det derved indvundne beløb med fradrag af det i pkt. 1, nævnte administrationsgebyr blive refunderet.
• Annullering anses at have fundet sted fra det tidspunkt det skriftligt pr. brev eller e-mail er kommet udlejeren i hænde.
• NB! Lejer kan ved eget forsikringsselskab sikre sig mod udgifter i forbindelse med pludselig opstået sygdom, ulykke eller lign.

Lignende overnatning

Feldberg Familie Camping Hytteferie

31 hytter i 10 forskellige størrelser og indretninger, hvor de mindste er enkelt indrettede 1-rums hytter på ca. 10 m2 og de største er på 25 m2 med eget badeværelse. 2 stk. ferielejligheder på 46m2 og 100 m2.

Feldberg Familie Camping

Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.

Rødgaard Camping hytteferie

Rødgaard Camping tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne køkken, bade- og toiletforhold. Mange aktiviteter for børn. I højsæsonen: Restaurant og lille bageri Vi udlejer hytter og værelser.

Kort


Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser


Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser

Camp2Go

Tel: +45 40 10 10 65

Send email

Handelsbetingelser

Book ophold

Book færge

Book pakkerejser

Book oplevelser